Mozgástréning

Mozgástréningjeimet általános testtudat fejlesztő gyakorlatokból építem föl, igen széles eszköztárból merítve: pantomimes és modern tánc alapozás, gesztus- és mozgásszínház, tartásjavító gerinctorna, mozgáskoordinációs gyakorlatok, drámajátékok, brain gym kineziológia, jóga, tai chi…

Ezt a tréningtípust alapvetően két területen alkalmazom:

  1. Egyrészt olyan közegben, ahol a cél a mozgás; tehát elsősorban színpadi vagy sportoló előadóknak ajánlom (színészek, énekesek, táncosok, artisták, bűvészek, műkorcsolyázók…). Fő céljaink ez esetben: a testtudat fejlesztése, a mozgásismeretek kiszélesítése, a testbeszéd tanulmányozása, valamint a nonverbális kommunikáció és színészi játék tudatosabbá tétele.
  2. Másrészt alkalmazott programként, amelyekben mint eszközt használom csupán a mozgást általános csapatépítő vagy megadott célkitűzésű fejlesztő tréningek összeállításához. Ezek a foglalkozások mind szakmabeli, mind laikus csoportok számára összetett fejlődési lehetőséget és különleges kikapcsolódást biztosítanak.

Minden mozgástréningem egyedi, a Megrendelő igényei és céljai szerint állítom össze előzetes egyeztetés és tervezés után.

« 1 A 9 »