Vélemények, visszajelzések

Teljesen kikapcsolt, pedig a legnehezebb dolgokat tartogatta számomra: új embereket ismertem meg, új élményeket éltem, és a határaim feszegettem. Olyan dolgokat tettem, amikről azt hittem, nem vagyok képes és lám… Tévedtem. Megérte? Határozottan! 🙂 (Dusza Anikó, informatikus, hastáncos)

Soha nem hittem volna, hogy felnőtt csoportban ekkora élmény pantomimezni, közösen játszani. Sok tévhitemet kipukkasztotta Veronika a két nap alatt. Hatalmas erőt merítettem a tapasztaltakból, azon túl, hogy önismeretből és „szakmázásból” igen nagy kihívás volt a tanfolyam, a csoportos és kiscsoportos feladatok is becsületesen átmozgattak. Nagyon hálás vagyok Veronikának, amiért lehetőséget teremt arra, hogy a színház varázsában megmártózva mindenféle emberek önfeledten játszhatnak együtt. Ajánlom mindenkinek, igazán mindenkinek.” (Bajka-Barabás Réka, előadóművész)

Hatalmas pedagógiai érzékkel megáldott művész, Veronika, aki a bátraknak szárnyakat adott a félszegeket pedig bátorítani tudta. Mindenki egyformán jónak érezte magát! Aprólékosan megtervezett haladással, változatos és érdekes tematikával mutatta meg a pantomim erejét és örömét. Kőkemény munka, hatalmas öröm, művészi élmény várt ránk. Végre újra gyerek lehettem, végre újra játszhattam! (Matus Éva, gyógypedagógus)

Óriási élmény volt részt venni a kurzuson! Veronika ritka felkészültséggel jött az órákra, ezen felül pozitív személyiségével olyan légkört teremtett, amelyben mindenki egyformán felszabadulhatott, ezáltal csakis a munkára és az élményre koncentrálhatott. Mindenkinek jó szívvel ajánlom. Annak különösképpen, aki művészeti pályán szeretne dolgozni. Itt tökéletesen meg tudja tanulni, hogyan lehet szavak nélkül érzéseket, gondolatokat kifejezni a testünkkel, arcunkkal. De azoknak is szívből ajánlom, akik szimplán csak szeretnének kiszakadni a szürke hétköznapokból. Egészen fantasztikus világba csöppenhetnek Veronika óráján! 🙂 🌈 Nagyon köszönöm a felejthetetlen élményt!!! (Kecskeméti Zsuzsi, énekes, táncos)

Nagy élmény volt nekem a hétvégi kurzus, örülök, hogy részt vehettem rajta. Olyan volt mint egy távoli egzotikus országba tett utazás. (Kállai József, informatikus)

Apró gesztusokkal elmesélni egy történetet. Szavak nélkül – csak a tekintetemmel – kifejezni érzelmeket és gondolatokat. Kényszer nélkül („humorosnak kell lennem”) nevettetni. Felfedezni, hogy a testem afféle kincsesláda, amiből „bármit előhúzhatok”. Sőt, én a nyári intenzív pantomim kurzus által, valamicskét bátrabbá és magabiztosabbá is váltam. (Ijjas Tamás (újság)író)

Veronika önmagában maga a csoda, ahogy tanít, meg maga a pedagógia! Nézzétek, lássátok, csináljátok! (Mészáros Eszter, nyelvtanár)

Nagyon tetszett az, hogy a jobb agyféltekét kellett használni és a térben gondolkodni, nagyon más ez, mint a hétköznapi működésmód. 
A spontaneitásnak és a kreativitásnak sok teret engedett a foglalkozás, ami nagyon felszabadító volt, jó érzés volt megtapasztalni, hogy mennyi mindenre képes az ember. (J. Enikő projektasszisztens)